De stadsschilder is uw schilder in Amersfoort. Wij zijn een klein schildersbedrijf met een goede reputatie als het gaat om kwaliteit en flexibiliteit. Wij bieden tevens een uitstekende en persoonlijke service tegen scherpe tarieven. Wij richten ons voornamelijk op de onderhoudsmarkt voor particulieren en bedrijven. Daarnaast behoren renovatieprojecten tot onze werkzaamheden. Denk hierbij aan woningen en bedrijfspanden die geheel of gedeeltelijk worden verbouwd.

Houtrotpreventie en kleine reparaties aan houtwerk en stucwerk voeren wij in eigen beheer uit, dus zonder tussenkomst van derden. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

De stadsschilder werkt uitsluitend met de modernste verfproducten en stelt daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud.

Wij gaan met onze tijd mee. Sinds enige jaren beschikken we over een airless-verfspuitsysteem. Daarmee kunnen wij snel en perfect egaal grote oppervlakten binnenshuis latexspuiten. Dit is een uitstekend alternatief voor het traditionele sauswerk en scheelt bovendien in de kosten.

De stadsschilder is uw partner in degelijk en goed onderhoud van uw kostbare eigendom. Vanaf de opname tot aan de oplevering kunt u rekenen op een flexibele en prettige samenwerking. U heeft te maken met een vast aanspreekpunt waardoor overleg en afstemming tijdens de werkzaamheden altijd mogelijk is.